Mesa Celebrations/Adventures voor Kids en Gezinnen

Ben jij op zoek naar creatieve conscious kleine vieringen met kinderen of het gezin? Vieringen verbonden met de Natuur en een uniek aanbod in Handcrafting, Beweging, Diertotems en bijzondere Verhalen? Dan is dit rondreizend creatief buiten aanbod wellicht iets voor jouw kind, een klein thuisscholings initiatief of voor het hele gezin.

Ik bied creatieve, dynamische Avonturen aan waarin kinderen en ouders binnen een dagdeel kennismaken met de werking van een Mesa in verbinding met symbolische Verhalen, de Kracht van Dieren, Beweging en Handcrafting.

De Mesa is een bundel van stof of leer waarin bijzondere Totems uit de Natuur worden verzameld. Denk aan (edel) Stenen, Zaden, Schelpen, Kruiden, Blaadjes, Botjes, Veren, Wol of andere dingen uit de Natuur die je mooi vindt, je prettig laat voelen en kunnen helpen met een Super Power.

Om tot een Mesa te komen maken de kinderen en gezinnen dynamisch kennis met alles wat met de Mesa te maken heeft, zo worden de Mesa en de Super Powers tot leven geblazen al voordat de Mesa mee naar huis gaat. We maken dit dagdeel via handcrafting & beweging kennis met Krachtdieren, de Kracht van Veren, Kruiden en een regenboog aan (Edel) Stenen. Aan het einde bundelen we alles wat mee wil in een Mini Mesa of Gezins Mesa. Deze wordt versierd met kralen, Veren en Symbolen.

Je kunt dit dagdeel boeken als een viering voor kinderen (max 6) of als Gezinsbeleving. Wanneer je dit als Gezin boekt, maak je met het Gezin één Gezins Mesa. Deze Mesa ondersteunt het hele Gezin en is een middel om verbinding met elkaar en de Natuur te versterken. Bij een Gezin vindt een korte telefonische voorafstemming plaats zodat het dagdeel persoonlijk kan worden afgestemd. De vieringen en Belevingen worden op Persoonlijke Locaties buiten verzorgd, naast en om de het Rondrijdend Atelier en het (liefst een) Bos.

Voor meer info over de strekking van de inhoud van de delen in de middag en de Mesa, kijk dan eens bij Kids Yoga & Totems en Handcrafted Mesa’s & Mesa Journeys.

Prijzen op aanvraag zie Contact.

De omslagfoto aan het begin van deze pagina is gemaakt door Ageeth Hummeling op het Springflower Festival. Een super mooie gathering voor alle generaties vrouwen samen. Van Baby tot Grootmoeder.