Agua de Florida RitueelIn deze Rituele Ceremonie kom je met vrouwen samen en word je ingewijd in het maken van een persoonlijke Agua de Florida, stap voor stap volgens een origineel en uniek recept met een gelaagdheid van Bloemen en Kruiden afgestemd op jouw Intenties.

Agua de Florida is dus een helend bloemen – en kruiden water (op basis v alcohol) en wordt voornamelijk gebruikt bij Inca-sjamanistische rituelen en is bekend van de Q’eros en de FourWinds Society.

Het is een afgestemd Medicijn op basis van Bloemen en Kruiden en helpt bij het kanaliseren van emoties, schoonmaken van Energie, maar ook bij het laten doorstromen van Energie dat vastzit in het lichaam.

Het wordt gebruikt om eigen ruimtes, altaars of middelen mee te reinigen en te beschermen. Uitermate geschikt als je met anderen en in groepen werkt. En.. er kan ook heerlijk mee gebaad worden.

Agua de Florida wordt volgens traditionele Peruaanse wijze door vrouwen gemaakt en het Ritueel van het maken wordt al generaties lang doorgegeven van vrouw tot vrouw. Het is uitermate geschikt voor de Munay-Ki en de Nusta Karpay en andere Healings en Inwijdingsrituelen.

De fles (op basis van alcohol) zal gevuld worden met voornamelijk lokale Kruiden, seizoens Bloemen, vers of gedroogd fruit, bijzondere toevoegingen zoals Edelstenen, Talismannen en druppels van de originele Agua de Florida van de hoedster van de ceremonie waar alle informatie, Energie en Liefde van voorgaande vrouwen in opgeslagen zit.

Gedurende de Ceremonie eren we het Water, alle vrouwen die ons voor zijn gegaan in dit proces, Moeder Aarde en zingen en dansen voor de Planten en de laatste zomer Bloemen en Kruiden. De fles wordt eveneens gevuld met intenties, persoonlijke Energie en de aenergie van het Veld.

We eren ook onszelf, onze voorouderlijke lijn van Vrouwelijke Energie en eren hun Kracht die we meedragen in ons Hart en onze Baarmoeders.

Jacqueline heeft de inwijding ontvangen van Deva Yama en werkt al n aantal jaren zelf met dit originele recept. In combinatie met Creative Movement & Storytelling krijgt de Agua de Florida body in haar mooie fles en tegelijkertijd belichaam je ook Haar in je eigen systeem.

Thuis bouw je de band verder met Haar op, en zal ze je begeleiden in je Proces met de werkende krachten vd Bloemen, Planten en Kruiden, als ook de Intenties die er in zijn verwerkt in de Ceremonie.

De eerstvolgende Ceremonie wordt nog bekend gemaakt.

Kijk ook eens bij Despacho Ritueel.