Medicijndans

Een Medicijndans is een Dans afgestemd op jouw Persoonlijk Verlangen in combinatie met Bewegingsmeditatie en een Dansrite verbonden met een Krachtdier. Het is een Beweging verbonden met Moeder Aarde en de Elementen. Met een Dans waarbij je jouw Krachtdier eert die weer verbonden is met jouw Geboorte Bezegeling (Sterrenbeeld).

De Dans nodigt uit om kennis te maken of de Verdieping op te zoeken met Bewegen als Medicijn. Het nodigt uit tot Zelfinzicht en Zelfrealisatie en geeft inspiratie en ruimte in dat wat je in Jezelf wil aanspreken. Door te dansen met de Elementen en Krachtdieren, activeer je de Kracht die er van uit gaat in je Lichaam en daarmee ook in je eigen Leven.

Het identificeren met iets anders in jezelf laat je tevens een uitstapje maken buiten de bekende gedachtes, paden en patronen. Met de Geest van een Kind ontdek je als het Ware iedere gewaarwording, sensatie en misschien wel een verrassende stap. Dat kan heel verfrissend doorwerken. De Dans wordt ervaren als inzichtgevend en helend, vooral in de dagen erna.

Een Medicijndans kan in de Mesa Journey een onderdeel zijn van de Verkenningsfase. Voor meer info over Mesa’s klik op Handcraft & Mesa journeys De Medicijndans kan ook een onderdeel zijn van een Creative Medicine Movement (1 op 1).

Je kunt deze Dans ook los boeken. Er wordt bij alledrie de opties een geboorte berekening gemaakt adhv je Geboorte Blauwdruk volgens de Nine Star Ki, waarin de verhouding tussen de Elementen duidelijk wordt, als ook jouw te zetten transformatie stap en jouw Totems in het Medicijnwiel.

Kijk ook eens bij Medicijnwandeling.