Creative Movement Flows (kleine groepen)


CREATIVE MOVEMENT

Creative Movement is een Beweging Buiten de Lijntjes binnen Earth Medicine Movement voor meer mind & body connectie.

Wanneer we onszelf in verbinding met onze lichamen ervaren, in álle facetten ervan, kunnen we in aanwezigheid zakken. Dat kan soms confronterend zijn, maar het ergens bewust doorheen bewegen schept uiteindelijk lucht, ruimte en helderheid. Soms heeft dat wat langer de tijd nodig, soms gaat dat heel snel. Het proces van de beweging zelf, het volgen van die beweging én het bewust zijn van wat dat (met je) doet, is het belangrijkste en ook de intentie van deze flows.

CREATIVE MOVEMENT FLOWS

Creative Movement Flows zijn persoonlijke en dynamische flows waarin we in een combinatie van DANS, YOGA en VRIJE
EXPRESSIE die aanwezigheid en de liefde in en voor ons lichaam en geest versterken. Flowend op muziek, klanken en ook in stilte.

Deze Flows zijn er voor eenieder die behoefte heeft om dynamisch in beweging te komen in een groepssetting en vanuit nieuwsgierigheid wil duiken, deinen en dansen in een mix van begeleide structuren en vrije velden met wat er van binnenuit beweegt.

We bewegen als het ware door fases, Elementen en/of thema’s heen en ervaren hoe bepaalde structuren en impulsen door ons heen (willen) bewegen en wat dat met zich mee brengt. The good, the bad & the ugly.

Deze flows worden begeleid met (bewegings) meditatie, dans, yoga, connected/ authentic movement in combinatie met creatieve expressie.

We bewegen individueel en samen, afhankelijk vd behoeftes en groepsenergie in een kleine groep en er is veel ruimte voor ontspanning en integratie.

De Flows duren anderhalf uur en de Bijdrage 15/17,50/20,- afhankelijk van de locatie en ieders portemonnee.

♡ Wil jij jouw locatie openstellen voor deze flows of wil je zelf een aanvraag doen? Neem dan Contact met mij op. Benieuwd waar en wanneer ze gegeven worden? Kijk dan bij Agenda & Events.

“Dance is the fastest most direct route to the truth, not some big truth that belongs to everybody.. but the get down and personal kind, the-whats-happening-in-me-right-now kind of truth.” Gabrielle Roth