Over the moon ♡ (recensies)

Onze wandeling heeft me zo’n enorme boost gegeven. Echt een oppepper, mind is zo open en positief.

D.

Een Mesa-reis

Toen ik Line vorig jaar leerde kennen was ik al op een pad van bewustzijn verruiming. Toen er op een bijzondere plek een veer aan mijn voeten viel voelde ik meteen de roep om door haar een Mesa te laten maken. Het is heerlijk te ervaren hoe Line intuïtief met je bezig gaat en hoe kloppend het is wat je ervaart en en zij je dan weerspiegelt met het medicijnwiel.

Een intuïtieve wandeling in het bos met Line is een heerlijke beleving, je ervaart het bos heel anders dan tijdens een gewone boswandeling. Rituelen leren wat je met veren kunt doen hoe je contact kunt maken met de elementen en je lichaam was voor mij daarin zeker een verrijking.

Ook meditatief een moederschaal maken was een wonderlijke en prachtige reis! Als een geboorteproces leidt Line je door dit wonderlijke en magische creatie-proces heen.
Nu ben ik mooi in de fase van verdieping en wacht af wat voor inzichten ik nog mag ontvangen om dan klaar te zijn voor de persoonlijke overdracht.

Sonja


De prachtige grondingsmeditatie bij de start van de vrouwencirkel deed me meteen ontspannen en bracht me volledig in het hier & nu. Jacqueline nam me helemaal mee met haar zachte stem, de kleine details en haar fantastische fantasie en creativiteit. Ze had me vanaf de 1e seconde met haar mooie visualisaties, haar woorden, de geluiden uit de omgeving ( het bloemenveld met vogels, krekels, de wind en naast ons de tipi tent), de rust, de fijne mensen die ze had samen gebracht en de losse sfeer die ze zet waarin iedereen zichzelf mag zijn.  De muziek en met name het zingen was heel fijn. Het deed me “loslaten” en “verbinden” met mezelf & de ander. Dankjewel voor een heerlijk samen zijn!

Vivian

De vrouwencirkel was speels spontaan en go with the flow. Jacqueline betovert mij met haar bijzonder touch. Gewoon jezelf zijn. In een woord WONDERlijk mooi. De verbinding met de vrouwen in de cirkel was zo mooi.. Jacqueline nam ons mee in haar inspirerende muziek en haar storytel van de kruiden.Ontzettend dankbaar dat ik aanwezig mocht zijn.

Marie José

Jacqueline verplaatst zich in het kind, terwijl ze tegelijkertijd op een professionele warme manier het kind meeneemt op allerlei “reisjes” en “avontuurtjes”. Dit gecombineerd met, haar duidelijk merkbare ervaring, yoga oefeningen voor zowel moeder als kind. Die op een speelse manier uitgedaagd worden om samen tot uitvoering te komen. Er wordt goed ingespeeld op de bij de leeftijd behorende gemoedstoestand van het kind, waardoor elke les er weer anders uitziet, maar altijd prettig verloopt. Er zit nergens dwang achter, wat bijzonder prettig is voor moeders en peuters. De moeders krijgen opdrachten om samen met hun peuter yoga te ontdekken, daardoor is er ook veel 1 op 1 aandacht tussen moeder en kind. Ook de opbouw van de les is heel goed gedaan. Beginnen met aarden, daarna  worden we meegenomen in een actief verhaal en vervolgens sluiten we af met een ontspanning. Mijn dochter en ik ervaren Jaqueline als een heel lieve, open, fantasierijke, hartelijke en vaardige docent die bijdraagt aan fijn mama-peuter moment.

Crissy, moeder van Tara 3 jaar

De kinderyoga bij Maanhuis E11F is niet alleen voor mijn dochter een ontspannen ervaring, ook ikzelf merk dat deelname aan de ouder kind sessies meer dan een positief effect hebben
Het delen van dit soort momenten met mijn dochter is ontzettend mooi en ontspannen en Jacquelines begeleiding hierbij is heerlijk vrij en onbevangen. Jacqueline voelt zo goed aan boe een kind zich op een bepaald moment voelt en geeft hen de vrijheid om dit tijdens elke les te uiten, waardoor geen enkele les hetzelfde is. Gebruik makende van diverse attributen en verhalen is zij in staat om op een mooie en rustgevende manier aan de kinderen yoga te leren, zonder dat het saai of zweverig wordt. Door de yoga is mijn dochter beter in staat om haar rustmomentjes te pakken en aan te geven, maar bovenal geniet zij van deze avontuurlijke lessen en kijkt zij elke keer weer uit naar het volgende avontuur.

Montsé, moeder van Kaya 6 jaar

Ik vind alles leuk aan yoga

Ayla 8 jaar

Yoga is relaxed, ik kan dan lekker chillen. We doen hier net als wat mama doet en ik vind het leuk dat we ook zelf mogen zeggen wat we gaan doen.

Luc 5 jaar

Iedere keer weer een ontspannen en kalme geest en een soepeler, krachtiger lichaam. Jacqueline combineert haar verfijnde gevoel voor yoga met haar jarenlange ervaring. Heerlijke, spontane, creatieve, krachtige, veelzijdige en inspirerende lessen.

Peter, Raja Yoga Academie

Een moment in de week om naar uit te kijken.
De Hatha yoga lessen van Jacqueline zijn ontspannen, rustgevend en krachtig.
Met haar rustgevende stem laat ze je voor 1,5 uur de tijd vergeten en kom je helemaal tot jezelf.
De ruimte zelf straalt zachtheid en rust uit, de lessen staan in verbinding met de seizoenen en Jacqueline geeft er iedere week weer een andere mooie twist aan met aan het einde van de les een leukigheidje.
Een les om je in thuis te voelen.

Mandy

Jacqueline heeft bij ons op school een yogales verzorgd. Het mooi om hierbij aanwezig te zijn. De kinderen hebben genoten. Het is mooi om te zien dat Jacqueline goed bij de kinderen aansluit, ingaat op hun interactie en rust biedt. Mooi om te zien dat kinderen respect hebben voor elkaar.

Mariëlle, teamleider onderbouw, bs. Mikado in Blerick

De coaching van Jacqueline heeft mij veel gebracht. Ik heb nog dagelijks profijt van bepaalde handvaten en ik heb veel inzicht gekregen. Verder waren de gesprekken die ik met haar had erg fijn. Zij bood een luisterend oor en toonde begrip waardoor ik volledig mezelf kon zijn. Op een vrije en creatieve manier heb ik mezelf beter leren kennen en begrijpen.

Saar

In de zomer 2022 kwam de vraag van mij naar Jacqueline om een verbindende workshop te laten ontstaan voor mijn dochter en ik. En toen kwam de dag. Ze had heerlijk haar creatieve gedachten laten varen en ging ook een beetje uit van het moment. Ontdekken hoe we samen met zijn 3en konden co-creëren. Zo ontstond een heerlijk begin met dansen en verbindende yoga oefeningen voor Nailah en ik. We mochten erna in het mooie geborgen kamertje onder begeleiding van haar met kruiden en bloemen spelen die we deels zelf hadden meegenomen en die zij in overvloed had klaargelegd. Er ontstond een leuk sensorisch spel tijdens het maken van Aqua Di Florida. Wat een mooi ritueel om te delen met mijn lieve dochter.

“Dank je wel voor het dragen van deze mooie verbindings momenten. Je creatieve speelsheid maakt het ook nog erg leuk en gezellig zodat je niet weg wil 😉.
Ik kan iedereen een creatief lichamelijk verbindings moment met je kind aanraden bij Jacqueline ♥️🤗 Atelier Kans is the place to be!”

Jeetje Jacqueline en Kirsten wat is het fijn om deze avonden te doen met jullie! Elke vrouwen cirkel heeft weer een andere dynamiek maar toch altijd heerlijk gemixed met jullie creatieve Juice! Dansen, geluid, rituelen en spelen met alles van moeder natuur! Ik voel me elke keer weer opgeladen en helemaal zen na zo’n avond!
Dank jullie wel voor het creeëren van deze avonden en ons elke keer toe te laten in jullie mooie ruimte van het Atelier!
Majoes

Ik werd heel liefdevol ontvangen. Er was ruimte voor expressie in een eigen creatie. De creatie namen we mee in de intentie om ruimte te maken. Jacqueline speelde feilloos intuïtief muziek af in het ritme van de nieuwe maan richting de volle maan. Vooraf was Jacqueline heel meedenkend en ik heb de playlist mogen beluisteren of de muziek geschikt was vanwege mijn tijdelijke beperking.
Op de muziek was je vrij om te bewegen wat goed voelt voor jezelf.
De beweging die het meest passend voelde
werd ondersteunend door de de groep en meegedaan om jou intentie te versterken.
Ik heb zo fijn gedanst, ik voelde mij vrij en het heeft mijn intentie versterkt!
Wat een cadeautje voor mijzelf..
Bedankt voor de liefdevolle, fijne bijeenkomst!
Als ik niet aan de andere kant van het land zou wonen, had ik graag iedere keer aangesloten.

In een liefdevolle, veilige setting expressief gedanst op heerlijke ambient muziek in een heerlijke flow. Dit op het ritme van de Nieuwe maan richting de volle maan. Een klein kunstwerkje gemaakt wat inspiratie was voor de intentie in de dans. Een heerlijke bijeenkomst met gelijk gestemden waar je gerespecteerd wordt en vrijgelaten in jou keus hoe je je wilt uiten. Jacqueline weet een fijne sfeer te creëren en liet de avond feilloos in elkaar overlopen.

Fabiola