Impact Project 8.0

IMPACT PROJECT 8.0

“2.0 is zo achterhaald!”

” Dan doen we toch gewoon 8.0?”

Dit weekend ben ik, Jacqueline, van start gegaan met PROJECT IMPACT 8.0. Een project waar lef de liefde viert. Een project met impact in het Nieuwe Denken waarmee je mij met een liefdevolle hand helpt en tevens een verschil maakt.

Wanneer je 1,5 minuut tijd hebt, is de kans er dat ik dit ook samen met jou ga doen.

——————-🚀🚀🚀——————

Zoals velen (leren) mij kennen leef ik mijn leven veelal in een natuurlijke beweging vanuit impulsen vanuit het hart. Dat levert mij een mooi leven op met bijzondere bestemmingen en wonderschoon werk.

Ik ben een tijd uit de running geweest door verlies van mijn vader, rouw en reset en zet opnieuw koers na 5 jaar te hebben ondernomen.

Door flink kracht bij te hebben gezet in deze reset is de drive er sinds kort weer om een goede doorstart te maken. Weliswaar in een totaal nieuw deel van Nederland met ook een nieuw ontwikkeld deel in mijn bedrijf.

—————- 📿🪷💃 ——————

Ik creëer wonderschone creaties die het hart sneller doen kloppen. En daar wil ik mee de wereld in. Met een missie en 100% focus daar op.

Mijn wens en uitdaging is mijzelf rust en alle vrijheid te geven en mijn bedrijf hierin fundamenteel neer te zetten zonder bijbanen en instanties.

Ik begin vanaf nul in een totaal nieuw leefgebied. Om alles zonder stress en pressure, op te bouwen heb ik financieel een overbruggingsperiode nodig de komende maanden. Om dit te kunnen doen doe ik beroep op community. Samen sta ik sterker dan alleen. Dit doe ik met een bijzonder experiment.

Geïnspireerd door een sister die jaren geleden dit experiment is gestart waar ze van 100 mensen een jaar lang 10 euro per maand ontvangen heeft. Hierdoor kon ze een jaar lang vrij blijven van uitkering. Met succes, want ze runt nu geheel zelfstandig en happy haar eigen bedrijf en leven.

Door dit experiment nu als ontvanger aan te gaan ga ik een transitie in. Met natuurlijk ook de gedachten Kan dit? Lukt dit? Wat als? Deze gaan allemaal de grote boot mee in en MOED zit aan het roer. Ik vaar op geloof in mezelf, in community en deze ervaring.

–‐—‐———-❣️❣️❣️——————

Mijn doel is om van 100 mensen uit mijn netwerk door het land heen een gift van 50,- te ontvangen. Met een eenmalige gift van 50,- of 5 maanden lang met 10,- per maand.

———————- 🤲 ———————-

Dus heb je mij, Line, lief en/of heb je het lef onderdeel te willen zijn van dit avontuur met een dikke JA? Dan mag je mij persoonlijk een berichtje sturen, dan zet ik je op de lijst.

——————— ❤️ ———————-

Let op, dit is geen werkopdracht, het is een persoonlijke vraag voor een gift (denk aan een viering met enveloppen) en je krijgt er niks in de materie voor terug. Het gaat om de kunst van onvoorwaardelijk geven, zodat ik onvoorwaardelijk kan ontvangen.

Wanneer je niet resoneert met mijn vraag, dan wil ik je vragen dit bericht liefdevol aan je voorbij te laten gaan. Natuurlijk mag je me op jouw manier altijd je support laten zien, want dat is me net zo veel waard in dit proces.

Mijn dank is groot voor wat er gaat plaatsvinden in iedere uitwisseling, wat het ook gaat zijn.

In de subkoppen ga je de volledige gedachte achter dit proces lezen als ook een journal die ik bij houd om mijn ervaringen te delen. Zo kun je het verloop op afstand meevolgen.