Spelregels

Spelregels bij Earth Medicine Movement

Voor een schoon, helder en ontspannen verloop van de activiteiten gelden er bij Earth Medicine Movement een setje Spelregels:

Visie

Alle activiteiten bij Earth Medicine Movement zijn een toevoeging voor gezondheid en welzijn van Mens, Dier en de Aarde.

De ondersteuning heeft als doel helderheid, versterking en rust  in de verbinding tussen lichaam, geest en omgeving, waardoor gaandeweg balans en harmonie ervaren kan worden.  

De ondersteuning biedt comfort en inzicht en biedt bedding in een eigen ritme voor heling.  

Earth Medicine Movement staat voor kwaliteit en waarborgt de veiligheid en welzijn van iedere deelnemer en aanvrager.

Gezondheid

Earth Medicine Movement draagt bij aan de gezondheid van Mens, Dier en de Aarde. Ieder die zich aandient om ondersteuning te genieten dient eigen verantwoording te nemen over de eigen gezondheid, zowel in de geestelijke als de fysieke mogelijkheden. 

Earth Medicine Movement acht zichzelf vrij van aansprakelijkheid voor opgelopen letsel, ziekte of aandoeningen van de deelnemer of aanvrager voor, gedurende of na de ondersteuning.  

Bijzonderheden omtrent de geestelijke en lichamelijke gezondheid van de deelnemer of aanvrager worden voorafgaand aan de ondersteuning bij  Earth Medicine Movement gemeld en vanuit daar wordt het besluit genomen of deelname door kan gaan.

Procedure betaling, aan -en afmelding

Deelnemers en aanvragers genieten (van de) ondersteuning nadat er een aanmelding met betaling heeft plaatsgevonden na een telefonisch of persoonlijk gesprek.  

De deelnemer of aanvrager geeft voor de aanmelding aan of er interesse is voor een losse sessie of een langer traject.

Het is van belang minimaal een week van te voren af te melden of te verplaatsen i.v.m. voorbereiding en kosten die gemaakt worden. Bij minder dan 48 uur van te voren afmelden wordt een gedeelte vh bedrag in rekening gebracht. Overmacht is een uitzondering.

Bij bedrijven wordt geacht vooraf de overeenstemming of minimaal 4 weken van te voren aan te geven aan Earth Medicine Movement wanneer de werkzaamheden geen vervolg meer krijgen.

Bij ondersteuning voor persoonlijke trajecten wordt er geacht het hele bedrag 2 weken voortijdig aan de dienstverlening te betalen.

Bij  ondersteuning in bedrijven en instanties met wekelijks terugkomende werkzaamheden gedurende een vastgestelde periode wordt geacht het gefactureerde bedrag op vaste momenten (in overeenstemming) over te boeken.

De locatie

Earth Medicine Movement werkt op uitnodiging op locaties van aanvragers. 1 op 1 aanvragen kunnen zowel op de eigen locatie van Earth Medicine Movement als op locatie van de aanvrager geboekt worden.

De locatie ruimte is vooraf vrij en in orde gemaakt om een dienst te kunnen leveren.

Schade aan materiaal en eigendom

Bij gebruik van materiaal van de aangevraagde locatie is Earth Medicine Movement geenszins verantwoordelijk voor schade aan en verlies van alles wat eigendom is van de aangevraagde locatie.

Bij gebruik van eigen materiaal van Earth Medicine Movement is de gevraagde locatie geenszins verantwoordelijk voor schade aan en verlies van alles wat eigendom is van Earth Medicine Movement.

 Reiskosten

Wanneer er op een aangevraagde locatie een activiteit of ondersteuning geboekt wordt, worden er reiskosten in rekening gebracht met 0,21 cent per km.

Akkoord en contact

Bij deelname aan ondersteuning bij of door Earth Medicine Movement gaat de deelnemer of aanvrager automatisch akkoord met deze spelregels.

Bij vragen en of opmerkingen mail gerust naar Contact.


Op een mooi en licht verloop 🔆

Met warme groet,  

Jacqueline